Το
εξωτερικό κέλυφος του κόκκου του πιπεριού σφραγίζει μέσα του την φρεσκάδα του.
Έτσι το πιπέρι πρέπει να το απολαμβάνουμε μόνο την ώρα που σπάμε το κόκκο. Συνεπώς
σπάζοντας την ώρα του σερβιρίσματος ολόκληρο το κόκκο του μπαχαρικού μας δίνει
την ζωντάνια και φρεσκάδα της γεύσης του....τώρα μύλοι με συνδυασμούς μόνο με
πιπέρι, χωρίς αλάτι. Με ολόκληρα πιπέρια ...για δυνατές γευστικές
εμπειρίες...για το μαγείρεμα αλλά και στο τελείωμα – στο σερβίρισμα...